Supa de zarzavaturi

Supa de zarzavaturiIngrediente:
4 morcovi
2 cepe
2 cartofi
1 dovlecel
1 varza dulce mica
2 ardei grasi
1 ceasca de orez sau fidea
2 cesti suc de rosii
patrunjel
sare

Preparare:
1 ) Se curata si spala zarzavaturile si se pun la fiert in 3 l de apa.
2 ) Dupa ce dau in fiert se pune orezul, apoi sucul de rosii. Daca folosim fidea, aceasta se pune cu 10 minute inainte ca supa sa fie gata.
3 ) Se potriveste de sare si se poate adauga chiar si putin zahar, dupa gust.
4 ) La sfarsit se presara verdeata tocata marunt.

Articole asemănătoare

  • Supa de pui cu castraveti murati

    O combinatie mai putin intalnita intre gustul plin, bogat, de supa de pui cu cartofi si aciditatea acrisoara a castravetilor murati in otet sau saramura. Reteta pentru zilele reci de iarna pe care probabil nu o stiati pana acum.

  • Supa de peste pentru toate varstele

    Supa de peste este in general o delicatesa privita cu ochi buni doar de adulti. Tinerii si copiii o ocolesc din cauza oaselor care le dau de furca. Noroc ca cineva s-a gandit si la ei, inventand reteta de mai jos.

  • Supa de dovleac si salvie

    Servita fierbinte si cu ceapa verde presarata, supa de dovleac si salvie poate fi tot ceea ce are nevoie organismul in timpul sezonului rece.

  • Supa de spanac

    Spanacul este o planta de care se leaga multe legende si miracole medicale. In bucatarie, ca ingredient, este foarte versatil si sta la baza multor retete de succes. Supa de spanac ar fi doar una dintre ele.

  • Supe nutritive. Supa de linte

    O masa usoara si calda servita dupa-amiaza este ceea ce aveti nevoie. Pentru a va bucura de gustul leguminoaselor, puteti pregati o supa de linte. Boabele de linte sunt nutritive, continand totodata multe proteine si glucide sanatoase.