Tarta aromata cu cafea si migdale pisate

 Un desert preparat cu placere are un gust mult mai delicios. Va invitam sa pregatiti o tarta aromata cu cafea si migdale pisate.


Ingredientele necesare sunt urmatoarele:

Pentru aluat:

100 g faina

50 g unt

1 ou

3 linguri cu zahar pudra


Pentru crema:

1 cescuta cu cafea

4 galbenusuri de ou

100 g zahar

100 g migdale pisate


Se prepara astfel:

Se incepe cu amestecarea ingredientelor pentru aluat.

Apoi, in forme speciale de tarte, se imbraca in interior forma cu acest aluat.

Se lipeste bine de peretii formei.

Apoi se face crema, cu care se umplu formele.

Cafeaua impreuna cu zaharul se fierb timp de 5 minute.

Apoi se lasa la racit.

Cand a devenit rece, se toarna peste galbenusurile de ou.

Se amesteca bine totul.

La final se adauga si migdalele pisate.

Dupa aceea se pun la cuptor.

Se coc la foc potrivit.

Cand sunt gata, se scot calde din forme.

Se servesc reci.

Sursa foto

Articole asemănătoare