Citeste articole din "Terapii naturiste"

 • Produse naturale de infrumusetare preparate in casa

  Produse naturale de infrumusetare preparate in casa

  Produsele de infrumusetare preparate chiar de noi au la baza materia prima naturala, iar cremele, sampoanele, sapunurile sau solutiile pentru peeling nu necesita efort sau mult timp, ci bunavointa si putin din acel “know - how”.

 • Plante medicinale pentru tratarea urciorului

  Plante medicinale pentru tratarea urciorului

  Urciorul sau orjeletul este o afectiune a pleoapelor asociata de obicei copilariei dar care se poate manifesta si la varste mai inaintate. Inflamatia acuta a glandelor pilo-sebacee de la marginea ploapelor este provocata cel mai adesea de un stafilococ.

 • Intrebuintari ale sucului de lamaie

  Intrebuintari ale sucului de lamaie

  Gustoasele citrice coapte sub razele energice ale soarelui mediteranean ofera mai multe beneficii decat alte fructe de pe mapamond. Uneori, oamenii obisnuiesc sa transforme momentul banal al hranirii intr-un adevarat ceremonial apeland la diferite artificii aflate la indemana tuturor.

 • Cinci motive pentru a consuma otet de mere

  Cinci motive pentru a consuma otet de mere

  Otetul de mere este una dintre cele mai populare alternative ale medicatiei moderne fiind apreciat pe toate meridianele pentru savoarea intepatoare si calitatile binefacatoare.

 • Galbenele pentru pielea uscata

  Galbenele pentru pielea uscata

  Sanatatea si frumusetea pielii depinde in primul rand de gena, insa stilul de viata, alimentatia si felul in care ii acordam atentia si ingrijirea cuvenita reprezinta factori esentiali, care determina mentinerea

 • Tratamente naturiste pentru fata: peeling cu migdale

  Tratamente naturiste pentru fata: peeling cu migdale

  Ingrijirea corporala este foarte importanta, atat pentru aspectul exterior cat si pentru sanatatea organismului. Orice persoana ar trebui sa tina cont de acest lucru, deoarece frumusetea si sanatatea ne fac sa ne

 • Detoxifierea ficatului cu ajutorul plantelor

  Detoxifierea ficatului cu ajutorul plantelor

  In ziua de astazi, multi oameni cauta diete si modalitati de a-si pastra corpul sanatos intr-un mediu in care tot mai multe substante chimice din aerul pe care il respiram, din mancare sau bauturi, cauzeaza probleme de sanatate.

 • Efectele benefice ale busuiocului

  Efectele benefice ale busuiocului

  Busuiocul este cunoscut inca din antichitate, este o planta foarte apreciata de egipteni si considerata sfanta in India. Primele buchete au fost descoperite in piramidele egiptene..