Citeste articole din "Despre natura"

 • Parcul National Karkonosze, Polonia

  Parcul National Karkonosze, Polonia

  Situat la 130 km de orasul Wrocław, aproape de granita cu Republica Ceha, Parcul National Karkonosze constituie una dintre cele mai importante arii protejate din partea sud-vestica a Poloniei. Numele desemneaza lantul montan Karkonosze care desparte bazinele hidrografice ale raurilor Elba si Oder.

 • Parcul National Khao Yai, Tailanda

  Parcul National Khao Yai, Tailanda

  Multi dintre vizitatorii Bangkokului sunt adesea interesati de posibilitatile de relaxare din apropierea marelui oras. Khao Yai este intotdeauna una dintre optiunile favorite fiindca ofera oamenilor oportunitatea ca intr-un timp relativ scurt sa ajunga in mijlocul naturii.

 • Parcul National Dajti, Albania

  Parcul National Dajti, Albania

  Parcurile nationale se numara printre cele mai consistente atractii turistice ale Albaniei. Beneficiind de vegetatie bogata pe trei sferturi din suprafata sa, aceasta tara este considerata una dintre cele mai "verzi" din Europa.

 • Mireasma sudului: levantica

  Mireasma sudului: levantica

  La prima vedere levantica reprezinta un arbust care daca nu infloreste parca nu iese cu absolut nimic frumos in evidenta. De altfel, aceasta poate fi lesne confundata cu rozm

 • Placeri culinare in Africa de Sud

  Placeri culinare in Africa de Sud

  Africa de Sud este sinonima cu substantivele "placere", "bucurie"! Din punct de vedere culinar, regiunea este un adevarat paradis in ceea ce priveste diversitatea si gustul delicateselor

 • Parcul National Tam Dao, Vietnam

  Parcul National Tam Dao, Vietnam

  Parcul National Tam Dao se gaseste la 70 km de Hanoi si a luat fiinta in anul 1996 pentru a veni in sprijinul conservarii biodiversitatii.

 • Cedrii din Liban

  Cedrii din Liban

  Dintre spreciile autohtone de arbori prezente in Liban, cel mai pretuit la nivel national si international este cedrul, care poarta denumirea stiintifica Cedrus libani.


Warning: fopen(cache/42d0a25439a94543bee6122a9c02f200) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139