Citeste articole din "Despre natura"

 • 10 lacuri vulcanice care au impresionat lumea

  10 lacuri vulcanice care au impresionat lumea

  Fiindca pot lua nastere numai in conditii speciale, lacurile vulcanice sunt caracterizate de un sarm specific. Indiferent ca sunt tacute astazi, ori agitate si imprevizibile, trecutul lor se leaga intotdeauna de unul dintre cele mai terifiante fenomene telurice: eruptiile vulcanice.

 • 6 atractii naturale celebre de pe Pamant

  6 atractii naturale celebre de pe Pamant

  Cu toate stricaciunile produse de exploatarea irationala a naturii, lumea ascunde inca numeroase locuri de o frumusete covarsitoare, de la paduri cu arbori gigantici pana la recife sau fenomene geologice unicat.

 • Insulele Eoliene

  Insulele Eoliene

  Insulele Eoliene se gasesc in largul coastei Siciliei si constituie un arhipelag modelat de forte vulcanice si vanturi. Singurul vulcan activ astazi este Stromboli, iar exploziile sale de lava

 • Ce este Euryale ferox?

  Ce este Euryale ferox?

  Euryale ferox este o planta acvatica anuala intrebuintata in Orient Indepartat pentru combaterea unei game variate de afectiuni.

 • Parcul National Los Glaciares

  Parcul National Los Glaciares

  Parcul National Los Glaciares se gaseste la sud-vest de orasul Santa Cruz, la grantia cu Chile, si reprezinta cea mai mare portiune de gheata continentala dupa Antarctica.


Warning: fopen(cache/2264531ff2ec9bab86a0aa75f3ac96fe) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139