Citeste articole din "Despre natura"

 • Parcul celor Sapte Stele, China

  Parcul celor Sapte Stele, China

  Parcul celor Sapte Stele este situat pe malul estic al raului Li, in apropiere de orasul chinez Guilin, si a fost denumit astfel dupa o legenda locala.

 • Padurea de mangrove Sudarbans

  Padurea de mangrove Sudarbans

  Mangrovele sunt formatiuni vegetale arborescente care iau nastere pe tarmurile tropicale umede, unde se inregistreaza oscilatii importante ale nivelului marii in timpul fluxului si refluxului.

 • Parcul National Lahemaa, Estonia

  Parcul National Lahemaa, Estonia

  Lahemaa, cel mai vechi si important parc national din Estonia, a luat nastere in anul 1971 pentru conservarea peisajului tipic tarilor cu iesire la Marea Baltica.

 • Muntele Roraima, Guiana

  Muntele Roraima, Guiana

  Muntele Roraima se gaseste aproape de hotarele Guianei cu Venezuela si Brazilia si este unul dintre cele mai remarcabile obiective din punct de vedere geologic si biogeografic.

 • Shilin sau Padurea de Piatra, China

  Shilin sau Padurea de Piatra, China

  Kunming, capitala provinciei chineze Yunnan, se bucura de o mare apreciere turistica nu numai datorita climatului imbietor de care dispune pe intreg parcursul anului ci si pentru frumusetile naturale din apropiere.

 • Dealurile de Ciocolata din Insula Bohol

  Dealurile de Ciocolata din Insula Bohol

  Nu este deloc surprinzator ca obiectivul care a inclus insula Bohol din Filipine in circuitul turistic al tarii a fost reprezentat prin Dealurile de Ciocolata.


Warning: fopen(cache/ae7712014533b8af3c03d3c9b4f4d62f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139