Citeste articole din "Protectia mediului"

 • Parcuri si gradini la inceput de mai

  Parcuri si gradini la inceput de mai

  Imagini de primavara insorita, parcuri pline de flori si verdeata, aer parfumat si copaci incarcati de frunzis verde si sanatos te fac sa iti spui : "Si parcurile sarbatoresc 1 Mai ".

 • Timisoara, un oras interesat de ecologie

  Timisoara, un oras interesat de ecologie

  ECO Club TM este un grup apolitic de initiativa al Leaders Timisoara, iar membrii sai sunt tineri din comunitatea timisoreana interesati de ecologie. In perioada 7 martie - 17 mai 2008, deruleaza proiectul ECO 3-Prinde ritmul naturii, al carui scop este promovarea educatiei ecologice in randul tinerilor

 • Gradina Botanica - Gradina orasului meu

  Gradina Botanica - Gradina orasului meu

  Gradina Botanica - Gradina orasului meu este un proiect ce a inceput in 2006 in Gradina Botanica din Bucuresti ca un proiect de promovare a acesteia drept un spatiu social si educational, sustinut de Asociatia Team Work.

 • Freiburg - oras ecologic

  Freiburg - oras ecologic

  Situat langa Muntii Padurea Neagra si inconjurat de paduri, orasul Freiburg a fost adesea numit "orasul solar al Germaniei", datorita faptului ca este unul dintre putinele orase din Europa care utilizeaza surse de energie neconventionale.

 • Orase ecologice

  Orase ecologice

  Arcosanti - un oras ecologic. Cum ai putea convinge milioane de oameni sa renunte la beneficiile vietii contemporane pentru a se intoarce in timp, intr-un oras "rural", renuntand la tot ceea ce au acumulat in termeni materiali. Mai mult, ce fel de oras ar fi cel in care toata lumea se respecta, se place si lucreaza impreuna ? Un oras utopic ? Cu siguranta. Dar, in definitiv, Arcosanti asta a fost de la bun inceput.

 • Bradul de Craciun

  Bradul de Craciun

  Un Craciun adevarat inseamna pentru fiecare si un brad frumos impodobit in jurul caruia sa se stranga cei dragi si sa-l decoreze, sa se bucure impreuna. Majoritatea doresc un brad natural care sa miroasa frumos, sa fie falnic si bogat. Insa brazii pe care-i cumparam cresc foarte greu.

 • Canicula

  Canicula

  Canicula este acum cuvantul la ordinea zilei. In Bucuresti fenomenul este amplificat din pacate de lipsa vegetatiei. Unui cetatean al acestui oras ii revin 17 metri patrati de spatiu verde, in timp ce locuitorii din Munchen sau Viena beneficiaza de 100 de metri patrati de spatiu verde pe cap de locuitor.

 • Insula Santorini in pericol

  Insula Santorini in pericol

  Sute de tone de petrol ameninta insula Santorini, bijuteria Greciei, dupa ce un vas s-a scufundat in apropierea acesteia. Pentru a se evita un dezastru ecologic, Greenpeace cere pomparea imediata a petrolului afara din cala navei...


Warning: fopen(cache/c1a6f028cc5ef2001246edffc83d660c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139