Citeste articole din "Protectia mediului"

 • Fenomenul de ecoturism in Romania

  Fenomenul de ecoturism in Romania

  Termenul de ecoturism desemneaza, conform adoptarii si promovarii de catre Asociatia de Ecoturism din Romania (AER), "o forma de turism in care principala motivatie a turistului este observarea si aprecierea naturii si a traditiilor locale direct legate de natura."

 • Ziua Mondiala a Meteorologiei

  Ziua Mondiala a Meteorologiei

  In fiecare an, la 23 martie, Organizatia Mondiala Meteorologica impreuna cu comunitatea meteorologica mondiala celebreaza Ziua Mondiala a Meteorologiei.

 • Ziua Mondiala a Apei

  Ziua Mondiala a Apei

  Anual, pe data de 22 martie, intreaga planeta sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei. Scopul general al Zilei Mondiale a Apei il reprezinta acela de a promova calitatea apei, care sa reflecte importanta acesteia alaturi de cantitatea de resurse existente in managementul apei.

 • Surse alternative de energie

  Surse alternative de energie

  Energia regenerabila este o sursa alternativa de energie la care se apeleaza tot mai des. Energia solara, hidro-electricitatea si energia eoliana sunt principalele surse de energie alternativa implementate in tot mai multe proiecte de noi locuinte si ansamble de birouri.

 • Laguna Wayag, Indonezia

  Laguna Wayag, Indonezia

  Laguna Wayag este situata in Raja Ampat din Indonezia. Aceasta este una dintre cele sapte zone marine protejate de catre Guvernul indonezian din luna mai a anului 2007.

 • Traind ecologic putem salva Pamantul

  Traind ecologic putem salva Pamantul

  Privitor la incalzirea globala, preocuparile oamenilor de stiinta sunt tot mai evidente de la an la an. Acestia incearca sa gaseasca solutii pentru daunele provocate de omul modern la nivelul atmosferei si mediului inconjurator.


Warning: fopen(cache/9076e53fab9e2bc80b2f2dab77d35c79) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139