Citeste articole din "Totul despre gradina"

  • Crinii Miss Lucy

    Crinii Miss Lucy

    Varietate de crin oriental cu parfum dulce, intens, Miss Lucy iese imediat in evidenta datorita florilor sale mari, elegante, in nuante care trec de la alb imaculat la un roz deschis, pastelat.

  • Prunele Fortune

    Prunele Fortune

    Soi rezistent si longeviv cu fructe mari, de un rosu visiniu inedit, intens, gust aromat si dulce, cu pulpa suculenta, Fortune este o buna alegere pentru culturi pe mari suprafete sau pentru a planta unul sau doi pomi fructiferi in gradina

  • Bujorii Bartzella

    Bujorii Bartzella

    Soi hibrid cu flori mari, sferice, de un galben intens, perfecte pentru buchete si decoratiuni florale, Bartzella este o buna alegere pentru orice gradina sau parc, avand o buna rezistenta la boli si daunatori, dar si la perioadele secetoase.

  • Trandafirii Satchmo

    Trandafirii Satchmo

    Soi de trandafir floribunda cu boboci mari, de un rosu puternic, intens, cu parfum dulce si o buna rezistenta boli si daunatori, acest Satchmo se adapteaza usor conditiilor de clima si sol din tara noastra, crescand la fel de bine intr-un parc sau o gradina.

  • Tom Tom, trandafirul care va incanta pe oricine

    Tom Tom, trandafirul care va incanta pe oricine

    Cu numeroase flori mari, de un roz delicat, intens, cuceritor si un parfum dulce, care va domina orice buchet, aceasta varietate de trandafir floribunda este una dintre cele mai bune alegeri pentru gradini si parcuri, dar si pentru buchete sau aranjamente florale.

  • Ciresele Ferrovia

    Ciresele Ferrovia

    Un soi cu productie buna si fructe mari, carnoase, de un rosu intens, cu gust dulce si aroma puternica, Ferrovia este o alegere excelenta atat pentru culturile intensive cat si pentru a planta unul sau doua exemplare intr-o gradina.

  • Zambilele Carnegie, prospetime imaculata pentru gradina

    Zambilele Carnegie, prospetime imaculata pentru gradina

    Cu parfumul lor dulce si intens alaturi de album imaculat al inflorescentelor, aceasta varietate de zambile este foarte apreciata de cunoscatorii din toata lumea (o veti intalni de altfel adesea si in florarii) pentru frumusetea sa, dar si pentru ca se cultiva relativ usor.

  • Zambila Woodstock – parfum dulce si colorit viu

    Zambila Woodstock – parfum dulce si colorit viu

    Soi de zambile foarte apreciate de gradinari si florari pentru coloritul lor intens, care variaza in functie de sol si lumina de la rosu deschis la mov si chiar la castaniu, mai ales daca le veti planta intr-o zona unde sa aiba multa umbra.

  • Diademe Red, trandafirul rosu de o frumusete speciala

    Diademe Red, trandafirul rosu de o frumusete speciala

    Soi de trandafir floribunda ideal pentru gradini, parcuri, decoratiuni florale si buchete elegante, Diademe Red (exista si o varianta cu flori roz pal) este o varietate cu boboci mari, parfumati (o aroma dulce, care va incanta pe oricine), rezistenta si longeviva.


Warning: fopen(cache/309368ccbf1da55269f8318f8d873f40) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139