Inghetata de vanilie cu branza de vaci

 

 Aceasta inghetata se diferentiaza de toate celelalte prin aceea ca are in continutul sau branza de vaci.

 

Toate ingredientele necesare sunt:

 

- 200 g branza de vaci;


- 150 ml smantana batuta (frisca);


- 4 linguri miere;


- 1 pachetel zahar vanilat;


- 2 galbenusuri;

 

Modalitatea de preparare:

 

Se amesteca toate ingredientele si se adauga smantana batuta. Se pune compozitia in forme de clatite cu apa rece. Se va pune la congelator pentru 2 ore inainte de a se servi. Se serveste ornata cu diverse fructe.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Rom cu unt, cidru si inghetata de vanilie

    Romul (preferabil brun sau cu arome exotice de ananas ori ghimbir) poate fi baza unei bauturi de toamna, servita doar fierbinte, cu unt de calitate, inghetata de vanilie si putina scortisoara.

  • Bautura de vara cu bere de ghimbir si rozmarin

    Rozmarinul este intalnit cel mai des in bucatarie, in delicioase retete, dar aici se intalneste cu berea de ghimbir si sucul de limeta pentru o bautura de vara proaspata si racoritoare. Poate fi pregatita si cu vodca pentru un cocktail alcoolic de calitate.

  • Salata de primavara cu branza de capra si fasole verde

    O salata simpla, care va ajuta sa folositi fasolea verde si mazarea alaturi de salata verde, oferind astfel corpului un plus de vitamine si minerale dupa zilele reci ale iernii.

  • Suc de mere cu mirodenii

    O reteta de suc de mere plin de mirodenii cu gust de toamna. Se serveste cald, alaturi de cativa biscuiti sau putina turta dulce.

  • Lapte de migdale cu vanilie, nucsoara si ulei de cocos

    O combinatie cu gusturi si note exotice in care laptele de migdale se intalneste cu aromele festive de vanilie si nucsoara, dar capata si un plus de dulceata si consistenta de la uleiul de cocos.