Inghetata de vanilie cu branza de vaci

 

 Aceasta inghetata se diferentiaza de toate celelalte prin aceea ca are in continutul sau branza de vaci.

 

Toate ingredientele necesare sunt:

 

- 200 g branza de vaci;


- 150 ml smantana batuta (frisca);


- 4 linguri miere;


- 1 pachetel zahar vanilat;


- 2 galbenusuri;

 

Modalitatea de preparare:

 

Se amesteca toate ingredientele si se adauga smantana batuta. Se pune compozitia in forme de clatite cu apa rece. Se va pune la congelator pentru 2 ore inainte de a se servi. Se serveste ornata cu diverse fructe.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu fructe de padure congelate

    Una dintre cele mai simple retete de smoothie-uri, cu gust dulce-acrisor de fructe de padure, se poate pregati la fel de usor cu fructe de padure proaspete, abia culese. Se poate folosi la fel de bine laptele de soia sau laptele de vaca.

  • Smoothie cu lapte de soia, banane si miere

    O reteta simpla daca vreti sa incercati laptele de soia pentru prima oara sau daca deja va place si a inlocuit poate pentru totdeauna laptele obisnuit. Gustul este plin, consistent, si in functie de ce alegeti la final cu note de vanilie sau aroma de scortisoara. Mai mult decat atat este un smoothie surprinzator de satios, asa ca ar putea servi ca gustare sanatoasa.

  • Ciocolata calda cu vanilie si sirop de artar

    Ne-am obisnuit in special in zilele de iarna cu reteta clasica de ciocolata calda, dar cum ar fi sa incercam o reteta poate putin mai complicata, dar savuroasa?

  • Lapte de migdale cu vanilie, nucsoara si ulei de cocos

    O combinatie cu gusturi si note exotice in care laptele de migdale se intalneste cu aromele festive de vanilie si nucsoara, dar capata si un plus de dulceata si consistenta de la uleiul de cocos.

  • Shake de iarna cu lapte de migdale si mirodenii

    O bautura calda pentru zilele friguroase, lapte de migdale in combinatie cu vanilie, scortisoara, cardamon pentru un amestec de gusturi si nuante care va vor relaxa si va vor umple de energie.