Citeste articole din "Noutati"

 • Culoarea alimentelor

  Culoarea alimentelor

  Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

 • Sarea iodata

  Sarea iodata

  Iodul este un micro-element nutritiv, ca si fierul, calciul sau fosoforul, care este indispensabil organismului uman.

 • 10 beneficii ale morcovilor

  10 beneficii ale morcovilor

  Vitamina A este extrem de importanta pentru sanatatea pielii, a parului, a ochilor. Vitamina a ajuta in procesul de crestere, ajutand corpul in lupta cu infectiile.

 • Preveniti ingrasarea din cauza stresului

  Preveniti ingrasarea din cauza stresului

  Nu trebuie sa permiteti stresului sa va guverneze viata. Traiti intr-un ritm alert si de cele mai multe ori nu va dati seama ca expunerea la un stres prelungit poate avea drept consecinta o multime de boli.

 • Vinul alb

  Vinul alb

  Vinurile albe se obtin din soiuri albe sau negre cu mustul necolorat si culoare alb-verzuie, cu aroma specifica tipului de vin. Culoarea evolueaza spre galben-auriu, pe masura maturizarii si invechirii acestor vinuri.

 • Sa ne asteptam la un Craciun verde?

  Sa ne asteptam la un Craciun verde?

  In statiunile montane din Alpi, partiile se acopera din greu cu zapada artificiala, pe langa Kremlin au inflorit margaretele, iar pe campurile de langa Bucuresti cresc nestingherite flori care de obicei apar vara si papadii gabene sau cu puf.

 • Un proiect al Primariei Sibiu, contestat de ONG-uri

  Un proiect al Primariei Sibiu, contestat de ONG-uri

  Mai multe asociatii neguvernamentale au semnat o petitie catre Guvern si Prefectura Sibiu prin care isi exprima protestul fata de un proiect al Primariei Sibiu, care vizeaza amenajarea unei parcari in parcul de castani de sub zidul cetatii, situat pe bulevardul Coposu.

 • Lalele, narcise, zambile...

  Lalele, narcise, zambile...

  Exista plante bulboase care infloresc primavara, cum sunt zambilele, lalelele, narcisele si crocusii. Acestea se planteaza toamna, din luna octombrie. O alta categorie este grupul bulbilor de vara, printre care se numara daliile, crinii si gladiolele. Bulbii acestora se planteaza primavara, dupa jumatatea lunii martie.