Citeste articole din "Noutati"

 • Micul Paris revine in Herastrau

  Micul Paris revine in Herastrau

  Doamnelor si domnilor! La Bulivard, in miez de primavara, va pregatim cu consideratiune cel mai inflorit si infloritor eveniment al anului!

 • Gradina de vara 2009

  Gradina de vara 2009

  La Bulivard, in miez de primavara, cel mai inflorit si infloritor eveniment al anului !

 • Expo Gradina 2009

  Expo Gradina 2009

  Este cel mai important targ dedicat horticultorilor, producatorilor si distribuitorilor de produse necesare amenajarii si intretinerii gradinilor si parcurilor.

 • Biblioteca Gradinarului

  Biblioteca Gradinarului

  GRADINARITUL MODERN INTR-UN CLIMAT DE SCHIMBARE - cartea este scrisa de unul dintre cei mai renumiti gradinari din lume, Matthew Wilson.

 • Fonduri europene pentru agricultura

  Fonduri europene pentru agricultura

  Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala. FEADR reprezinta o oportunitate de finantare pentru spatiul rural romanesc, in valoare de aproximativ 7,5 miliarde de euro.

 • Zilele recoltei la Bucuresti - o sarbatoare cam ... rece

  Zilele recoltei la Bucuresti - o sarbatoare cam ... rece

  In perioada 26 - 28 septembrie s-a desfasurat pe platoul din spatele Palatului Copiilor Sarbatoarea Recoltei. Daca la concertele de muzica usoara desfasurate in serile de week-end organizate cu acest prilej au mai fost ceva participanti, in schimb la micile recitaluri de muzica folclorica nu s-au adunat prea multi privitori.

 • Zilele Recoltei la Bucuresti

  Zilele Recoltei la Bucuresti

  Sarbatoarea Recoltei se va desfasura in acest an in perioada 26-28 septembrie pe platoul din spatele Palatului Copiilor. Producatorii agricoli vor avea la dispozitie 20 de tarabe pentru a-si putea prezenta legumele si fructele spre vanzare bucurestenilor.