Citeste articole din "Noutati"

 • Expo Gradina 2009

  Expo Gradina 2009

  Este cel mai important targ dedicat horticultorilor, producatorilor si distribuitorilor de produse necesare amenajarii si intretinerii gradinilor si parcurilor.

 • Biblioteca Gradinarului

  Biblioteca Gradinarului

  GRADINARITUL MODERN INTR-UN CLIMAT DE SCHIMBARE - cartea este scrisa de unul dintre cei mai renumiti gradinari din lume, Matthew Wilson.

 • Fonduri europene pentru agricultura

  Fonduri europene pentru agricultura

  Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala. FEADR reprezinta o oportunitate de finantare pentru spatiul rural romanesc, in valoare de aproximativ 7,5 miliarde de euro.

 • Zilele recoltei la Bucuresti - o sarbatoare cam ... rece

  Zilele recoltei la Bucuresti - o sarbatoare cam ... rece

  In perioada 26 - 28 septembrie s-a desfasurat pe platoul din spatele Palatului Copiilor Sarbatoarea Recoltei. Daca la concertele de muzica usoara desfasurate in serile de week-end organizate cu acest prilej au mai fost ceva participanti, in schimb la micile recitaluri de muzica folclorica nu s-au adunat prea multi privitori.

 • Zilele Recoltei la Bucuresti

  Zilele Recoltei la Bucuresti

  Sarbatoarea Recoltei se va desfasura in acest an in perioada 26-28 septembrie pe platoul din spatele Palatului Copiilor. Producatorii agricoli vor avea la dispozitie 20 de tarabe pentru a-si putea prezenta legumele si fructele spre vanzare bucurestenilor.

 • Expozitie florala la Timisoara

  Expozitie florala la Timisoara

  Halele Timco din Timisoara vor gazdui o expozitie florala in perioada 2-5 octombrie 2008, prima editie a expozitiei de flori de toamna, intitulata Crizantema de aur.