Salata italiana de cartofi

salata italiana de cartofiIngrediente:
5 cartofi mari, decojiti
2 catei de usturoi
2/3 cana ulei de masline
1/2 cana otet
1/3 cana patrunjel tocat

Preparare:
Puneti cartofii la fiert si dupa ce sunt gata taiati-i bucatele. Intr-un castron amestecat usturoiul, uleiul de masline, otetul si patrunjelul, apoi adaugati cartofii. Se amesteca usor si se lasa peste noapte la frigider.

Articole asemănătoare

  • Salata picanta de cartofi

    Fel de mancare traditional, consistent si adesea intalnit in meniu, salata de cartofi capata in aceasta versiune un plus de iuteala de la piper, boia iute si (dupa gust) ardei iute verde sau rosu, tocat marunt sau taiat rondele subtiri, fara seminte. Doar pentru cei care prefera mancarea picanta.

  • Salata de cartofi cu muraturi

    Daca salata de cartofi clasica este deja un fel de care v-ati plictisit, incercati pentru un gust picant sa combinati cartofi, telina si muraturi. Consistenta, cu multe calorii, dar va puteti delecta macar din cand in cand.

  • Salata de cartofi cu macrou afumat

    Pestele afumat este mereu castigator printre alimente, in ce priveste gustul si aportul nutritiv, la fel si salata de cartofi. Prin urmare, ce ar putea

  • Retete de post. Salata de cartofi cu usturoi

    O salata usoara este numai buna pentru zilele de post din an. Va propunem sa incercati salata de cartofi cu usturoi. Ingredientele pentru preparare sunt urmatoarele:

  • Salata de cartofi cu porumb si ardei gras

    Pentru masa de seara, puteti opta pentru o salata cu multe legume si anume: salata de cartofi cu porumb si ardei gras.