Citeste articole din "Terapii naturiste"

 • Ghiara matei, remediul unei pleiade de boli

  Ghiara matei, remediul unei pleiade de boli

  Ghiara matei este un ingredient natural comun pe ambalajul produselor naturiste. Chiar daca nu face parte din flora spontana a tarii noastre, liana originara din bazinul Amazonului inlesneste in fiecare zi sanatatea a milioane de persoane din intreaga lume.

 • Ce sunt si la ce folosesc tincturile de plante?

  Ce sunt si la ce folosesc tincturile de plante?

  A consuma plante proaspete in scopuri medicinale este un lucru benefic in esenta, dar nu intotdeauna posibil. In primul rand, fiindca este cu neputinta sa le gasesti oriunde si oricand, mai cu seama in afara

 • De ce sa introduci sucul de telina in alimentatie

  De ce sa introduci sucul de telina in alimentatie

  Sucul de telina este unul dintre cele mai hidratante si nutritive produse cu care ne putem incepe ziua. Planta, folosita din timpuri stravechi in Europa ca leac, nu si-a pierdut nici astazi utilitatea, numarandu-se printre ingredientele autohtone.

 • Ceaiul verde/negru imbuteliat, gustos dar cu putini nutrienti

  Ceaiul verde/negru imbuteliat, gustos dar cu putini nutrienti

  Astazi cand oamenii sunt impinsi sa isi petreaca viata intr-un ritm mai alert ca niciodata, ragazul se castiga fara dubii prin sacrificii. Numai ca o buna parte dintre noi nu stim, sau mai grav, nu urmarim sa luam deciziile corecte in aceasta privinta.

 • Plante care te ajuta sa memorezi mai bine

  Plante care te ajuta sa memorezi mai bine

  “Minte sanatoasa in corp sanatos” este un vechi proverb ce rezuma filosofia de viata a latinilor. Pentru cei de astazi, exercitiul mintii este unul din secretele longevitatii, alaturi de

 • Ce deosebeste vegetarianismul de veganism?

  Ce deosebeste vegetarianismul de veganism?

  Stiinta alimentatiei, Nutritia, utilizeaza o terminologie simpla dar care nu este lipsita de subtilitati. Deseori persistam in conceptii eronate, asa cum se intampla cand socotim de pilda vegetarianismul echivalentul veganismului.

 • Importanta orezului in dieta

  Importanta orezului in dieta

  Ati mancat astazi o portie de orez? Daca da, nici ca se putea face o alegere mai inspirata. Planta din familia gramineelor este cunoscuta pentru continutul bogat de carbohidrati, proteine si pentru spectrul sau larg de aminoacizi.


Warning: fopen(cache/6e645d936127ec0c52f41711a5fe3f33) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139