
Salata de rosii cu avocado si castravete
Salata este o excelenta alegere in zilele calduroase, dar folosind avocado veti transforma o salata simpla cu rosii si castravete intr-o surpriza placuta.
Salata este o excelenta alegere in zilele calduroase, dar folosind avocado veti transforma o salata simpla cu rosii si castravete intr-o surpriza placuta.
O reteta de salata consistenta si satioasa care ii va face si pe cei care nu mananca de obicei broccoli sa o incerce.
O reteta pentru o salata plina de arome, ce se pregateste cu un amestec de miez de pepene rosu si galben, parfumat si dulce, si cu fructe de padure proaspete sau congelate. Se serveste cu sosul cat mai rece pentru un desert savuros.
O salata de castraveti este racoritoare, savuroasa, plina de prospetime si excelenta mai ales in zilele calduroase, cand satura si hidrateaza. Dar in aceasta versiune altfel banalii castraveti sunt cu totul schimbati datorita sosului dens, pe baza de soia si otet de orez, cu note picante si sarate.
O bautura cu personalitate, puternica si cu gust intens, dominat de notele dulci ale siropului de artar si de prospetimea usor acida a merelor din cidrul rece. Poate fi pregatit in orice parte a anului, dar este o bautura potrivita mai curand pentru o seara alaturi de prieteni.
Un cocktail usor, racoritor, cu putin alcool, bun pentru zilele tot mai calduroase de vara, excelenta cu apa tonica (simpla sau cu aroma preferata) si putina lamaie. Se foloseste o halba bine racita inainte.
O bautura cu gust proaspat, acidulata si racoritoare, perfecta pentru o zi calduroasa de vara. In locul sucului de grepfrut puteti folosi suc de portocale pentru o aroma dulce si puternica de citrice.
O bautura cu aroma dulce-acrisoara, note exotice de rom si prospetimea mentei, alaturi de parfumul merelor bine coapte, bauta cat mai rece alaturi de prieteni.
O reteta usor de pregatit, cu notele usor picante si aromate ale berii de ghimbir si cele de whiskey, dar si cu un gust putin acrisor dat de limeta.
Cu un gust usor picant si aromat, poate fi pregatit cu bere blonda, bruna sau, pentru o aroma intensa, cu bere de ghimbir.