Citeste articole din "Retete & Cocktails"

  • Sangria de vara cu sampanie, capsune si vin alb

    Sangria de vara cu sampanie, capsune si vin alb

    O alternativa pentru sangria cu vin rosu, pentru care veti avea nevoie de sampanie sau vin spumant, capsune bine coapte si un vin alb usor, parfumat. Se tine la frigider pentru cel putin doua ore inainte de servire.

  • Cocktail de vara cu vin rosu si fructe

    Cocktail de vara cu vin rosu si fructe

    Daca beti cu placere un smoothie plin de vitamine, mai ales cand afara e tot mai cald, de ce sa nu incercati o reteta in care alaturi de fructe aromate alegeti un vin rosu sec sau, de ce nu, unul dulce si parfumat.

  • Sos cremos de ciuperci

    Sos cremos de ciuperci

    Un sos cu gust intens de ciuperci (ideal este sa folositi ciuperci de padure), cremos si excelent pentru a completa carnea de porc sau de pui, alaturi de o salata de sezon.

  • Salata de vara cu masline si rosii cherry

    Salata de vara cu masline si rosii cherry

    O salata de inspiratie mediteraneana, pentru care veti avea nevoie de rosii cherry bine coapte, dulci, masline verzi si negre (fara samburi) si putin busuioc proaspat.

  • Salata cu pepene rosu si bacon

    Salata cu pepene rosu si bacon

    Indrazneata si originala, combinand dulceata proaspata a miezului de pepene rosu, tinut la rece, cu baconul bine prajit, crocant si aromat.

  • Salata de vara cu pepene galben si castravete

    Salata de vara cu pepene galben si castravete

    O reteta de vara pentru o gustare savuroasa sau un desert inedit, proaspat, racoritor, plin de vitamine, care hidrateaza si invioreaza intregul organism. Este recomandata mai ales in zilele foarte calduroase, cand este gata imediat si da un plus de energie si buna dispozitie.

  • Cocktail de vara cu bere blonda si cidru

    Cocktail de vara cu bere blonda si cidru

    Alegeti un cidru proaspat, usor acid, cu gust puternic de fruct, alaturi de o bere blonda racoritoare si dominata de notele putin amarui. Pentru un plus de corpolenta intr-un cocktail ce se bea foarte rece, cu gheata, puteti adauga si putin whiskey.

  • Sos cu smantana si marar

    Sos cu smantana si marar

    Cremos, cu gust intens si note intens vegetale, aromate, este sosul perfect pentru peste, dar si pentru carnea de pui, legume sotate sau coapte.