
Cocktail cu ghimbir, coniac si ceai verde
O bautura cu gust intens de ceai verde, note de coniac aromat, prospetimea mentei si putin ghimbir picant, care ii da personalitate si energie.
O bautura cu gust intens de ceai verde, note de coniac aromat, prospetimea mentei si putin ghimbir picant, care ii da personalitate si energie.
Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.
O reteta clasica pentru serile reci de iarna, o cana cu vin rosu fiert, aromat si dulce, care capata note fructate si proaspete datorita unui ingredient surpriza.
O bautura de iarna, fierbinte si aromata, cu gust intens de gin si portocale, note de scortisoara si miere, perfecta pentru o seara alaturi de cei dragi. Se bea fierbinte.
O bautura cu gust de mirodenii, note de citrice si aroma intensa de rom.
Combinatia dintre whiskey si vinul rosu (unul usor, demisec, cu note dulci si fructate) este una indrazneata si surprinzatoare.
Dens, cremos si consistent, cu gust puternic si aromat, este un cocktail usor de pregatit si acasa, bun mai ales in zilele friguroase.
Bun pentru deserturi diverse, inghetata, placinte sau, de ce nu, pentru o da note exotice, tropicale, unei bucati de carne de pui sau porc, este un sos relativ usor de pregatit, dulce si aromat. Poate fi folosit ananas proaspat sau pentru o aroma mult mai dulce ananas la cutie.
O combinatie indrazneata intre un vin usor, delicat, si notele de citrice usor amarui ale grepfrutului, totul intr-o bautura servita rece, pentru o seara alaturi de prieteni.
O bautura buna pentru zilele reci si mai ales pentru o seara placuta alaturi de cei mai apropiati prieteni. Notele de citrice si mirodenii fac din fiecare pahar un veritabil deliciu. Se serveste fierbinte.