
Limonada cu bere blonda
Un cocktail usor, aromat, cu note intense de lamaie, racoritor si gata imediat.
Un cocktail usor, aromat, cu note intense de lamaie, racoritor si gata imediat.
Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.
Un sos picant, dens, cremos, bun pentru fripturile de porc sau pasare.
Intalnirea dintre romul de calitate si o cafea buna, cu sau fara zahar (dupa gust) si notele de nucsoara fac din acest cocktail cu arome de sarbatoare o buna alegere intr-o seara de iarna.
Un cocktail simplu, cu aroma intensa de gin si note de scortisoara, servit cald intr-o zi friguroasa.
O reinterpretare a unei maniere clasice de a te bucura de un rom de calitate intr-un cocktail cu note tropicale. Puteti folosi suc de fructe proaspat sau din cutie.
O reteta traditionala de inspiratie germana, potrivita pentru o seara alaturi de prieteni.
Dulce, dar cu note picante aduse de ghimbir, cu putine calorii pentru primul fel sau o gustare, delicioasa atunci cand este mancata fierbinte si relativ usor de pregatit, este o supa-crema de toamna sau iarna care are un gust bun si este utila si pentru un sistem imunitar mai puternic. Cu multe vitamine, ne ajuta sa rezistam mai usor in perioada rece in fata racelilor de sezon.
O gustare consistenta si aromata pentru zilele tot mai reci de iarna, cu multe vitamine dar si destule calorii.
O reteta perfecta pentru zilele reci de iarna, cu aroma exotica a romului, evocand taramuri indepartate, gustul dulce al sucului de mere si notele parfumate de scortisoara si vanilie.