Citeste articole din "Retete & Cocktails"

 • Ulei aromatizat cu piper si lamaie

  Ulei aromatizat cu piper si lamaie

  Acel detaliu plin de savoare ce transforma pestele, legumele sau o salata simpla de vara intr-o surpriza aromata si putin picanta, cu note mediteraneene.

 • Cocktail de vara cu pepene rosu si gin

  Cocktail de vara cu pepene rosu si gin

  Gustul de pepene este perfect in zilele calduroase de vara, iar alaturi de putin gin si apa tonica rezultatul va fi un cocktail usor, placut, gata imediat.

 • Cocktail cu vin rosu, portocala si sirop de scortisoara

  Cocktail cu vin rosu, portocala si sirop de scortisoara

  Cu notele sale de scortisoara si citrice este genul de bautura potrivita parca mai curand intr-o zi friguroasa, dar poate fi servita in orice perioada a anului. Secretul este siropul de scortisoara, usor de preparat si care poate fi pastrat mai multe zile in frigider, intr-un recipient inchis ermetic.

 • Cocktail cu gin, limonada si castravete

  Cocktail cu gin, limonada si castravete

  Limonada sau sucul de castravete sunt racoritoare si proaspete, dar alaturi de gin si putin piper negru sau piper cayenne (pentru cei care prefera aromele picante, intense) rezultatul final este o bautura cel putin curioasa.

 • Salata de rosii cu sos cald

  Salata de rosii cu sos cald

  Salata de rosii este o reteta clasica, devenita comuna prin repetitie, dar cu acest sos cald va capata gusturi, note si arome cu totul noi.

 • Sos cu ciuperci si vin rosu

  Sos cu ciuperci si vin rosu

  Gata in scurt timp, perfect pentru carnea de vita sau porc dar si pentru curcan sau pui, cu gust puternic de ciuperci si note de tanin de la vinul rosu, este un sos bun pentru orice anotimp.