Citeste articole din "Retete & Cocktails"

  • Sos de ardei copti cu lamaie si patrunjel

    Sos de ardei copti cu lamaie si patrunjel

    O reteta ideala pentru cei care iubesc salata de ardei copti, un sos cu gust puternic, aromat, putin dulce, ce poate fi folosit pentru o gama larga de preparate. Puteti folosi ardei copti pregatiti in casa sau cumparati.

  • Sos picant cu ardei iute, ceapa rosie si otet

    Sos picant cu ardei iute, ceapa rosie si otet

    Un sos iute, aromat, bun pentru o gama larga de preparate, relativ usor de pregatit in casa, si care poate fi pastrat la rece pentru 5-6 luni intr-un recipient inchis ermetic. Folositi soiul de ardei iute care va place, si indepartati semintele pentru ca aroma picanta sa nu fie totusi mult prea puternica.

  • Sos de mere cu scortisoara si lamaie

    Sos de mere cu scortisoara si lamaie

    O reteta pentru un sos de mere dulce, aromat, plin de savoarea fructelor bine coapte, excelent pentru o portie generoasa de inghetata, o placinta calda sau (pentru cei care nu se tem de experimente) chiar si pentru contrastul cu o friptura de porc sau alte retete pentru felul principal. Poate fi mai dulce sau mai acrisor, dupa gust.

  • Sos de menta pentru friptura de miel

    Sos de menta pentru friptura de miel

    Un sos racoritor, proaspat, cu aroma intensa de menta, recomandat pentru o friptura de miel pe care o transforma intr-un deliciu culinar. Folositi frunze de menta cat mai proaspete, savuroase, abia culese.

  • Sos de scortisoara

    Sos de scortisoara

    Un sos cremos, cu aroma puternica de scortisoara, bun pentru inghetata, prajituri sau o placinta cu mere.

  • Sos usor picant in stil oriental

    Sos usor picant in stil oriental

    Sos de soia, ulei de susan si otet de orez, ingredientele de baza pentru un sos excelent pentru pui, peste, orez, legume, versatil si aromat.

  • Sos picant cu mustar, usturoi si lamaie

    Sos picant cu mustar, usturoi si lamaie

    O reteta pentru un sos picant cu mustar, putin usturoi si note de citrice, alaturi de miere, piper negru si fulgi de chili, excelent atunci cand este pus, foarte rece, pe carnea de pui, porc sau vita, dar si pe carnati sau legume coapte. Se foloseste de fiecare data foarte proaspat pentru a-si pastra cat mai bine aromele.

  • Cocktail racoritor cu bere, rom si portocala

    Cocktail racoritor cu bere, rom si portocala

    Un cocktail pentru zilele calduroase, cand un pahar de bere blonda rece, cu multa spuma, este una dintre cele mai bune alegeri. Alaturi de putin rom si suc proaspat de portocale berea obisnuita se transforma intr-un cocktail aromat si surprinzator.


Warning: fopen(cache/a495e288f89f165e2d2296e222da05ad) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139