
Cocktail cu scortisoara, cidru de mere si Cointreau
Un amestec de gusturi si arome cu note dulci, delicioase, care incanta si relaxeaza.
Un amestec de gusturi si arome cu note dulci, delicioase, care incanta si relaxeaza.
O reteta de desert foarte potrivita in perioada sarbatorilor de iarna, cu putin coniac sau bourbon pentru un sos mai aromat, plin de mirodenii.
O varianta alternativa a unei retete clasice de martini, in care notele de busuioc si cele acrisoare ale sucului de lamaie incanta si atrag.
Un sos de casa in care gustul plin de rosii bine coapte este completat de notele picante ale ardeiului iute si cele dulci de ceapa.
Gustul intens de cafea servita fierbinte ascunde in fundal notele de tequila, totul pentru o bautura ideala in serile reci de iarna.
Combinatia de portocala si ceapa intr-o salata perfecta pentru o gustare poate sa para prea indrazneata, dar gustul este surprinzator si complex.
Un sos cu influente mediteraneene, perfect pentru o friptura de pui la cuptor sau gratar pe care vreti sa o transformati intr-o surpriza pentru invitati.
Un desert usor sau o gustare care ne va umple de energie, cu gust intens de ghimbir si note dulci de scortisoara, reteta pentru iarna sau pentru o dupa-amiaza rece de toamna.
Conopida este ingredientul principal intr-o salata de toamna, servita calda, cu mici detalii surprinzatoare precum stafidele dulci si parfumate.
Cu un gust in care se simt mirodeniile, taninul ceaiului negru si asprimea unui brandy de calitate, este un cocktail ce se va servi cald.