Citeste articole din "Retete & Cocktails"

  • Marmelada de caise

    Marmelada de caise

    Un desert clasic, dulce-acrisor, cu multa vitamina C, perfect pentru orice anotimp. Secretul pentru orice marmelada reusita este sa alegeti fructe sanatoase, bine coapte, iar gustul final trebuie sa fie dominat de notele vegetale, fructate si nu de zahar.

  • Cocktail cu gin si miere

    Cocktail cu gin si miere

    Un cocktail foarte simplu si excelent daca va place gustul de gin, conditia esentiala fiind ca si mierea sa fie organica, cat mai fluida.

  • Cocktail Boston

    Cocktail Boston

    O combinatie simpla in care notele de ienupar ale ginului se impletesc usor cu cele dulci de caise si grenadina, totul fiind subliniat de aciditatea acrisoara a limetei.

  • Cocktail Warhol Orange

    Cocktail Warhol Orange

    Un nume celebru pentru o combinatie de vodka, suc de portocale proaspat si un pic de vanilie. Totul ornat cu o felie de portocala. Simplu si de efect.

  • Cocktail Red Apple

    Cocktail Red Apple

    Reteta perfecta atunci cand isi doresti in acelasi pahar gustul dulce-acrisor de mar si cel de vodka de calitate.

  • Cocktail fara alcool cu mango si ceai verde

    Cocktail fara alcool cu mango si ceai verde

    Aduse impreuna in acelasi pahar inalt, cu putina gheata, sucul de mango si ceaiul verde fara zahar se completeaza si se scot in evidenta reciproc neasteptat de bine. O bautura fara alcool pentru zilele in care avem nevoie de putina energie. Sau pentru o mica petrecere in timpul zilei, la serviciu.

  • Cocktail cu gin si ceai negru

    Cocktail cu gin si ceai negru

    De ce sa nu incercati o combinatie de gin si ceai negru in locul cocktailurilor de care poate v-ati plictisit. Si pentru un amestec foarte "britanic" ati putea alege un Beefeater (eventual) alaturi de Earl Grey, totul cu putin zahar si putina lamaie. Poate neconventional la prima vedere, dar poate fi o bautura la care veti reveni.

  • Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.