Citeste articole din "Retete & Cocktails"

 • Cocktail cu suc de mere

  Cocktail cu suc de mere

  O reteta clasica, un cocktail tare si plin de personalitate, cu arome exotice amintind de iarna si de sarbatori. Pentru cei care prefera o varianta mai light proportiile se pot inversa. Iar la final se mananca si felia de portocala care a stat in cocktailul de mar, vodka si scortisoara.

 • Supa de cartofi

  Supa de cartofi

  Relativ usor de preparat, o supa clasica pentru zilele tot mai reci de la sfarsitul anului in care simtim nevoia unui gust clasic, ce ne va aduce aminte de copilarie.

 • Salata cu mar, conopida si branza

  Salata cu mar, conopida si branza

  Conopida este in general folosita pentru muraturi sau mancare, dar aici reuseste alaturi de gustul acid acrisor de mar sa fie baza unei salate inedite, indraznete prin combinatia elementelor si care poate fi o reteta la care veti reveni.

 • Dovlecei cu lamaie

  Dovlecei cu lamaie

  Un aperitiv inedit, cu note mediteraneene, schimband radical gustul unei retete deja clasice.

 • Cocktail cu whisky si scortisoara

  Cocktail cu whisky si scortisoara

  Puternic, intens, bun pentru o seara placuta alaturi de prieteni, cu note exotice amintind de sarbatorile de iarna care sunt tot mai aproape.

 • Salata cu masline verzi si camembert

  Salata cu masline verzi si camembert

  Perfecta pentru o gustare, potrivita pentru o ocazie festiva, recomandata pentru cei care vor sa incerce o salata diferita de cele clascie, este consistenta, usor de pregatit, plina de arome diverse dar in surprinzatoare armonie.