Citeste articole din "Retete & Cocktails"

  • Sos cu vin rosu, otet balsamic si unt

    Sos cu vin rosu, otet balsamic si unt

    Ideal pentru o friptura de vita sau chiar (pentru cei care isi doresc sa experimenteze) pentru carnea de porc. Bine scazut, servit fierbinte, cu note dulcegi si usor acide.

  • Salata cu mere si portocale

    Salata cu mere si portocale

    Un desert sau o gustare sanatoasa si plina de vitamine, cu gust intens si complex de fructe, gata imediat atunci cand aveti nevoie de o reteta aparte.

  • Sos cu piper negru si lapte

    Sos cu piper negru si lapte

    Un sos dens, usor picant, cu note de brandy, ideal pentru carnea de vita sau porc, dar si pentru cea de pui. In locul piperului boabe se poate folosi si piper macinat.

  • Sos cu ghimbir

    Sos cu ghimbir

    Putin picant, cu note si arome exotice, bun pentru peste, pui, dar si pentru legume coapte sau sotate. Este usor de pregatit, fara fierbere, si excelent atunci cand este proaspat, iar gusturile incep sa se dezvolte si sa se completeze.

  • Sos cu ciuperci si cimbru

    Sos cu ciuperci si cimbru

    Un sos cremos, foarte aromat, recomandat pentru o friptura de pui sau porc, alaturi de o portie generoasa de pireu de cartofi, langa orez sau legume coapte.

  • Sos de ciocolata neagra

    Sos de ciocolata neagra

    Excelent pentru un desert in care va doriti un gust intens de cacao, putin amarui, in contrast cu aromele dulci.

  • Sos cu unt, patrunjel si usturoi

    Sos cu unt, patrunjel si usturoi

    Un sos cald pentru carnea de peste, friptura de pui (chiar si pentru puiul pane) sau alaturi de o garnitura de legume coapte sau fierte. Patrunjelul reuseste sa ii dea o nota proaspata, racoritoare.