Alegeti un cidru proaspat, usor acid, cu gust puternic de fruct, alaturi de o bere blonda racoritoare si dominata de notele putin amarui. Pentru un plus de corpolenta intr-un cocktail ce se bea foarte rece, cu gheata, puteti adauga si putin whiskey.
La prima vedere o reteta banala, combinatia dintre ginul cu notele sale de ienupar si un ceai negru bun, aromat, de calitate, este surprinzatoare. Un truc pentru o aroma intensa este sa pregatiti un ceai negru, infuzat dupa gust, fara zahar si miere, care dupa ce s-a racit se pastreaza la frigider pentru cel putin o ora.
Portocalele zemoase si dulci par potrivite mai curand pentru o salata de fructe delicioasa, dar alaturi de salata verde proaspata, avocado si ceapa rosie aromele se completeaza neasteptat de bine.
O reteta de desert proaspata, delicioasa, plina de savoare si arome de fructe bine coapte de soarele verii, cu putina menta pentru prospetime si racoare.
Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.