Citeste articole din "Retete & Cocktails"

 • Inghetata de pepene rosu

  Inghetata de pepene rosu

  Pepenele este unul dintre deserturile preferate in lunile de vara, dar in aceasta reteta usor de pregatit in casa devine si mai racoritor, un veritabil deliciu pentru serile fierbinti.

 • Ulei aromatizat cu piper si lamaie

  Ulei aromatizat cu piper si lamaie

  Acel detaliu plin de savoare ce transforma pestele, legumele sau o salata simpla de vara intr-o surpriza aromata si putin picanta, cu note mediteraneene.

 • Cocktail de vara cu pepene rosu si gin

  Cocktail de vara cu pepene rosu si gin

  Gustul de pepene este perfect in zilele calduroase de vara, iar alaturi de putin gin si apa tonica rezultatul va fi un cocktail usor, placut, gata imediat.

 • Cocktail cu vin rosu, portocala si sirop de scortisoara

  Cocktail cu vin rosu, portocala si sirop de scortisoara

  Cu notele sale de scortisoara si citrice este genul de bautura potrivita parca mai curand intr-o zi friguroasa, dar poate fi servita in orice perioada a anului. Secretul este siropul de scortisoara, usor de preparat si care poate fi pastrat mai multe zile in frigider, intr-un recipient inchis ermetic.

 • Cocktail cu gin, limonada si castravete

  Cocktail cu gin, limonada si castravete

  Limonada sau sucul de castravete sunt racoritoare si proaspete, dar alaturi de gin si putin piper negru sau piper cayenne (pentru cei care prefera aromele picante, intense) rezultatul final este o bautura cel putin curioasa.