Cocktail cu grepfrut si bere
Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.
Un cocktail cu gust proaspat, fructat, cu note de citrice, dar si cu astringenta usor amaruie de bere si aroma de prosecco, pentru acele zile calduroase de vara.
Un amestec de bere si Bloody Mary, usor de pregatit si gata de savurat imediat, cu mai multa sau mai putina “personalitate” in functie de cantitatea de vodca folosita.
O reteta indrazneata in care bolul va fi plin de culoare si felii rotunde de portocala, rondele de ceapa rosie dulce, un sos la baza caruia sta versatilul ulei de rapita, iar rezultatul final este o surpriza. Placuta.
Un cocktail care se bea fierbinte, cu gust puternic de cafea (alegeti marca preferata si pregatiti o cafea tare, fara zahar) si note dulci de vanilie.
Plina de culori si arome, transformand un bol intr-un spectacol cromatic, este o reteta in care gusturile dulci-acrisoare sunt completate de cel de sfecta si nuca.
Gustul este acrisor, intens, dar dincolo de aroma de citrice si taria de whiskey se ghicesc notele dulcegi ale zaharului brun si iuteala ardeiului rosu.
Sucul de morcovi si portocale completeaza nesperat de bine gustul proaspat si acidulat al vinului spumant pentru un cocktail usor, cu notele picante date de Cayenne.
O combinatie indrazneata in care feliile de ardei iute (ideale pentru cei care vor o bautura cat mai picanta) completeaza aroma de rom, sucul de limeta si notele exotice de scortisoara.
O salata buna pentru orice ocazie, care atrage atentia prin coloritul viu, intens, puternic, in tonuri calde si cu arome delicioase.
O supa cu legume si verdeturi, cu gust proaspat, sanatoasa si plina de vitamine.