Citeste articole din "Sanatate"

  • Cateva obiceiuri alimentare pentru o viata sanatoasa

    Cateva obiceiuri alimentare pentru o viata sanatoasa

    Indiferent ca sunteti intr-o forma fizica mai buna decat oricand, sau dimpotriva, va confruntati cu unele probleme cauzate de o alimentatie inadecvata, trebuie sa faceti din sfaturile de mai jos o lista de prioritati.

  • Cardamomul in alimentatie

    Cardamomul in alimentatie

    Cardamomul este una dintre cele mai vechi si pretioase mirodenii din lume. Din acest motiv este si una dintre cele mai scumpe, dupa sofran, vanilie si trufe.In Orientul Mijlociu, praful de cardamom verde este utilizat ca si condiment pentru mancarurile dulci, dar si ca aroma traditionala in ceai si cafea.

  • Dieta Zone – dieta combinatiilor perfecte

    Dieta Zone – dieta combinatiilor perfecte

    Dieta Zone are la baza ideea combinarii alimentelor in procente “perfecte” si a fost enuntata de biochimistul Barry Sears. Concluzia medicului a fost ca cel mai bine este sa consumam caloriile in procente adecvate: 40% glucide, 30% grasimi, 30% proteine.

  • Cum depinde viata sanatoasa de vitamina B12?

    Cum depinde viata sanatoasa de vitamina B12?

    In fiecare zi organismul nostru are nevoie de vitamine si minerale pentru a functiona corespunzator. Sursa de baza o reprezinta alimentele, care trebuie alese nu doar prin prisma calitatilor gustative si olfactive, ci si a rolului din schema complexa a nutritiei.

  • Obiceiuri alimentare bune pentru o viata sanatoasa

    Obiceiuri alimentare bune pentru o viata sanatoasa

    Indiferent ca sunteti intr-o forma fizica mai buna decat oricand, sau dimpotriva, va confruntati cu unele probleme cauzate de o alimentatie inadecvata, trebuie sa faceti din sfaturile de mai jos o lista de prioritati.

  • Construieste sanatatea copilului dinainte de conceptie

    Construieste sanatatea copilului dinainte de conceptie

    Multe dintre femei, in ultima perioada, au inceput sa devina interesate de subiectul alimentatiei dinainte de sarcina. Responsabilitatea ambilor parinti, dar mai ales a mamei, intr-adevar, nu incepe in timpul sarcinii propriu-zis, ci daca se poate, cu un an sau doi mai devreme.


Warning: fopen(cache/58792eef70d75f38cc3687146b96e19f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139