Citeste articole din "Sanatate"

  • Cate calorii ai in farfurie?

    Cate calorii ai in farfurie?

    Caloria este o unitate de masura pentru energia din alimente. Tinand evidenta caloriilor care ajung in organism si a celor risipite in procesul de ardere, nutritionistii pot schita cu precizie chirurgicala dieta ideala a unei persoane care nu doreste sa se ingrase sau vrea sa slabeasca.

  • Cum castigam greutate mancand sanatos

    Cum castigam greutate mancand sanatos

    In lume exista peste un miliard de persoane adulte supraponderale, mai multe decat cele ce sufera de malnutritie, conform unui raport al OMS. Drept urmare si dietele promovate in media se refera cel mai mult la combaterea obezitatii.

  • Ne poate dauna excesul de ceai verde?

    Ne poate dauna excesul de ceai verde?

    Indiferent ca este savurat mai des sau mai rar, din placere sau pentru anumite beneficii cunoscute, ceaiul verde are multe de oferit. Intre puterile sale multiple, functia de stimulare a metabolismului si capacitatea de prevenire a racelii ocupa un loc central.

  • 7 metode simple de detoxifiere a organismului

    7 metode simple de detoxifiere a organismului

    In vremurile actuale, desi oamenii pun mai mult pret ca niciodata pe sanatate, paradoxal produsele alimentare au devenit mai “nesanatoase”. Nesanatoase din pricina conservantilor, a pesticidelor si a substantelor intrebuintate pentru accelerarea cresterii lor.

  • Ce este si cum ajuta pielea untul de shea?

    Ce este si cum ajuta pielea untul de shea?

    Untul de shea este un produs cosmetic natural obtinut din nucile arborelui karite (shea). Primii care s-au incredintat de multiplele sale avantaje dermatologice au fost locuitorii continentului negru. Astazi, untul de shea este unul dintre ingredientele cu cea mai buna reputatie in domeniu, fiind folosit pe toate meridianele globului.

  • 6 ingrediente naturale folosite in produsele de ingrijire a parului

    6 ingrediente naturale folosite in produsele de ingrijire a parului

    In natura se intalnesc sute de ingrediente care pot fi folosite direct sau indirect la ingrijirea parului. Pentru specialisti criteriul de baza care le diferentiaza, din punct de vedere al calitatii, este masura in care hranesc scalpul, iar apoi stralucirea conferita podoabei capilare.

  • Ceaiul de hibiscus, tratament pentru hipertensiune

    Ceaiul de hibiscus, tratament pentru hipertensiune

    Numeroase studii au indicat ca ceaiul de hibiscus poate reduce presiunea arteriala precum o fac si tratamentele medicamentoase. Bautura de culoarea rubinului, picanta, este cunoscuta sub numele de Jamaica in Mexic si este un ingredient principal in ceaiul rosu Zinger.

  • De ce nu este recomandat sa prajim uleiul de masline?

    De ce nu este recomandat sa prajim uleiul de masline?

    Beneficiile uleiului de masline au fost remarcate din vremea lui Hipocrate, cand fructele simbolizau pacea si gloria. Astazi, nutritionistii s-au incredintat prin studii ca uleiul de masline extra virgin poseda multiple proprietati benefice organismului.


Warning: fopen(cache/5eb4700078e7608c12e5f64c7d4221f2) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139