Citeste articole din "Sanatate"

 • Luteina, parte dintr-o dieta sanatoasa

  Luteina, parte dintr-o dieta sanatoasa

  Vi s-a sugerat vreodata sa mancati spanac pentru a avea multa forta, si morcov pentru a dobandi o vedere buna? Pentru stiinta de astazi nu mai sunt simple mituri

 • Calitatile terapeutice ale cidrului

  Calitatile terapeutice ale cidrului

  Cidrul este o bautura slab alcoolica ce rezulta din fermentarea merelor, perelor sau gutuilor. Chiar daca nu se bucura de aceeasi popularitate ca berea sau vinul, cidrul este totusi o bautura apreciata in multe regiuni ale Europei

 • 5 motive pentru care sa optezi pentru iaurtul grecesc

  5 motive pentru care sa optezi pentru iaurtul grecesc

  Delicios si extrem de nutritiv, iaurtul grecesc este mai mult decat un aliment banal cu care ne putem astampara foamea intre mesele principale ale zilei. Cam aceasta ar fi, in esenta, concluzia la care au ajuns ultimele cercetari din domeniul nutritiei.

 • Rozmarinul, un pionier in tratamentele fitoterapeutice

  Rozmarinul, un pionier in tratamentele fitoterapeutice

  Rozmarinul este o planta apreciata mai mult in postura de condiment, chiar daca nici in privinta valorii nutritive nu este mai prejos. Inca din timpuri istorice oamenii din zona Mediteranei intrebuintau rozmarinul in scopuri medicinale bine cunoscute, sub forma de ceai sau ulei esential.

 • 6 factori care imbatranesc aspectul pielii

  6 factori care imbatranesc aspectul pielii

  Ar putea fi o falsa impresie insa cand vine vorba de sanatate s-ar parea ca indicatiile de tipul “cum sa redobandim”, sunt mai frecvente decat acelea care ne invata “cum sa nu pierdem”.

 • Consumul de oua si sanatatea inimii

  Consumul de oua si sanatatea inimii

  Astazi ne propunem sa demontam inca un mit legat de alimentatia de zi cu zi, aducand in discutie relatia dintre consumul de oua si sanatatea inimii. Este, oare, fondata teama ca mancand regulat oua ne expunem la unele boli ale inimii?