Citeste articole din "Sanatate"

 • Iarba de lamaie, un remediu natural care previne cancerul

  Iarba de lamaie, un remediu natural care previne cancerul

  Iarba de lamaie apartine familiei gramineelor - la fel ca si graul, secara sau orzul-, are aspect de ceapa verde si miroase puternic a lamaie. Cymbopogon citratus, pe numele sau stiintific, pare la inceput un amalgam de caracteristici imprumutate de pretutindeni din natura.

 • Fructul de kumquat. Ce trebuie sa cunosti inainte sa-l incerci?

  Fructul de kumquat. Ce trebuie sa cunosti inainte sa-l incerci?

  Cand numele unui fruct are sonoritate exotica, majoritatea romanilor devin foarte sceptici cu privire la gustul si calitatile sale. Romania este una din tarile unde preconceptiile culinare fac inca multe “victime”, indeosebi din cauza lipsei de informare.

 • Probioticele. Ce sunt si de unde le procuram?

  Probioticele. Ce sunt si de unde le procuram?

  Probioticele sunt bacterii implicate pe tot parcursul existentei noastre in functionarea organismului, insa cel mai mult ne sunt necesare in caz de diaree infectioasa, balonare, constipatie si cand urmam tratament pe baza de antibiotice.

 • Atentie la cele mai falsificate produse alimentare

  Atentie la cele mai falsificate produse alimentare

  Se spune ca lucrurile nu sunt mereu ceea ce par. Ati cumparat vreodata un produs a carui calitate sa dezamageasca profund dupa desfacerea ambalajului? Probabil ca da, si chiar daca nu va consoleaza, sa stiti ca nu sunteti singurii.

 • Cum preparam iaurt de migdale acasa?

  Cum preparam iaurt de migdale acasa?

  Cand esti stresat si obosit, migdalele reprezinta gustarea perfecta. Pe langa un gust delicios acestea ofera o sumedenie de substante hranitoare, ce fac front comun cu interesele tale.

 • Avantajele folosirii uleiului de susan

  Avantajele folosirii uleiului de susan

  Din motive demne de inteles, uleiul de susan a ramas doar apanajul bucatariei traditionale asiatice. In ciuda acestui lucru, nici rafturile magazinelor din Romania nu duc lipsa de acest produs, cunoscut fiind ca reprezinta o caramida temeinica la baza stilului sanatos de viata.

 • Remedii non-toxice pentru alungarea durerilor de cap

  Remedii non-toxice pentru alungarea durerilor de cap

  Durerea de cap poate fi descrisa in termeni medicali ca una dintre cele mai frecvente probleme cu care ne confruntam in viata de zi cu zi. La baza sa nu stau mereu cauze ingrijoratoare, insa fara exceptie atunci cand se instaleaza induce foarte mult disconfort.