Citeste articole din "Plante de interior"

 • Controlul umiditatii plantelor din casa

  Controlul umiditatii plantelor din casa

  Lipsa umiditatii este principala cauza care produce decesul multor plante, in special pe timpul iernii. Schimbarea anotimpurilor afecteaza destul de mult plantele, iar daca acestea stau in aer liber pe perioada verii si in casa pe perioada iernii, tranzitia le afecteaza si mai mult.

 • Designul aranjamentelor florale

  Designul aranjamentelor florale

  Timp de multi ani florile proaspete au fost folosite la serbarea anumitor repere, la aratarea afectiunii, exprimarea simpatiei si confirmarea dragostei.

 • Plantele de interior

  Plantele de interior

  Fiecare casa poate sa devina mai calduroasa si primitoare daca este decorata cu stil si bun gust.

 • Ingrijirea corecta a bonsaiului

  Ingrijirea corecta a bonsaiului

  Atunci cand cresti un bonsai, secretul succesului este ascuns in taierea frunzelor si ramurelor in asa fel incat acesta sa capete o forma interesanta si placuta.

 • Clivia Miniata, un superb crin de apartament

  Clivia Miniata, un superb crin de apartament

  Sub denumirea stiintifica de Clivia Miniata, crinul de apartament este una din cele mai frumoase plante ce aduce in locuinta o raza de caldura si soare chiar si in zilele ploioase si mohorate.

 • Udarea corecta a plantelor ce dau viata locuintei tale

  Udarea corecta a plantelor ce dau viata locuintei tale

  Florile necesita ingrijire si udare la timp pentru ca acestea sa ne ofere placerea unica de a le privi frumusetea. Atata timp cat le aratam cat de mult tinem la ele ne vor incalzi casa si ne vor face mai fericiti, mai calmi.

 • Phalaenopsis, orhideea ce da viata locuintei

  Phalaenopsis, orhideea ce da viata locuintei

  Phalaenopsis, cunoscuta si sub denumirea de ohideea fluture, este una din florile la care ne uitam si nu ne vine sa credem ca este reala. Ofera caminului caldura de care are nevoie si, desi este pretentioasa, ofera inapoi inzecit.

 • Violete africane - inmultirea prin frunze

  Violete africane - inmultirea prin frunze

  Se vor folosi frunze sanatoase, viguroase, fara pete sau zgarieturi. Nu se recomanda folosirea frunzelor din prima rozeta de frunze, cea mai veche, aflata la baza plantei. Ideale sunt frunzele de marime medie, incepand cu randul al doilea catre centrul rozetei.


Warning: fopen(cache/010ce5f29681ebdaf5ed69a54e615353) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139