Citeste articole din "Plante de interior"

 • Rhoeo spathacea - sabiuta purpurie

  Rhoeo spathacea - sabiuta purpurie

  Rhoeo spathacea este o planta extrem de populara si usor de intretinut. Asigurati-i lumina si udare periodica si va veti bucura de un frunzis purpuriu deosebit.

 • Cativa pasi pentru a avea plante sanatoase

  Cativa pasi pentru a avea plante sanatoase

  De cate ori ati intors capul dupa plante frumoase sau v-ati lasat privirea sa alunece peste un ghiveci cu o violeta plina de flori ori peste un trandafir chinezesc incarcat de boboci?

 • Caesalpinia mexicana sau Pasarea Paradisului

  Caesalpinia mexicana sau Pasarea Paradisului

  Planta cu port arbustiv, dirijata uneori sub forma de copacel, incanta privirea prin florile deosebite, parfumate, de culoare galben aprins, care prin dispunerea petalelor si aranjamentul in ciorchini, creaza impresia unor pasari in zbor. Frunzele, paripenat-compuse, de culoare verde deschis, insotesc pe perioada verii florile parfumate.

 • Schefflera arboricola sau arborele umbrela

  Schefflera arboricola sau arborele umbrela

  Planta cu crestere armonioasa si eleganta, are nevoie permanenta de spatiu pentru a-si extinde radacinile. Va fi transplantata, anual, in ghivece pe masura dimensiunilor ei.

 • Bauhinia purpurea - Arborele cu fluturi roz

  Bauhinia purpurea - Arborele cu fluturi roz

  Cultivat in aer liber, in zonele de provenienta, arborele Bauhinia purpurea ajunge pana la 5 m inaltime, cu frunze de pana la 20cm. Clima din tara noastra nu ii permite cultivarea, astfel ca poate fi tinut doar in conditii de interior.

 • Luna aprilie in gradina noastra de apartament

  Luna aprilie in gradina noastra de apartament

  Daca nu ati inceput deja sa va reamenajati balcoanele si terasele, trebuie sa stiti ca e timpul sa o faceti. Florariile de pretutindeni si raioanele cu specific de gradina din marile marketuri ofera acum o gama variata de plante cu flori.

 • Orhidee Phalaenopsis

  Orhidee Phalaenopsis

  Cunoscuta si sub numele de Orhideea Molie, este o varietate deosebita de orhidee, si chiar daca este nevoie de timp si multa munca este o floare perfecta pentru pasionati. Se adapteaza foarte repede si usor unui apartament, dar are nevoie de ingrijire permanenta.

 • Artari in camere

  Artari in camere

  Abutilon, arbust originar din America de Sud, este mai cunoscut sub numele de Artarul de camera. Poate atinge pana la 2 metri inaltime, are flori mari de culoare alba, rosie, violeta, portocalie sau galbena, este rezistent si destul de usor de cultivat

 • Oxalis hedysaroides Rubra - asortata de natura

  Oxalis hedysaroides Rubra - asortata de natura

  O planta de o frumusete aparte, cu frunze rosii-cafenii si flori de un galben intens, cu cinci petale, perfecta pentru a infrumuseta orice interior, chiar daca ingrijirea ei cere atentie.

 • Sparmannia africana - tei de camera

  Sparmannia africana - tei de camera

  Arbust cu crestere ampla si frunzis persistent, Sparmannia africana capata tot mai mult teren in colectiile pasionatilor de plante decorative de interior de la noi din tara.


Warning: fopen(cache/463674d3072cd1ec9cbcbb6cbe160a06) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139