Citeste articole din "Despre natura"

  • Ceai cu branza si sare: inedit si indraznet

    Ceai cu branza si sare: inedit si indraznet

    La prima vedere o combinatie cel putin neobisnuita, amestecul de ceai (preferabil negru, dar orice aroma este acceptabila) concentrat se intalneste in acelasi pahar cu frisca, sare, crema de branza dupa gust, putin lapte, si totul se bea rece.

  • Kuuma koira, un hot-dog dulce

    Kuuma koira, un hot-dog dulce

    La prima vedere este o delicioasa gogoasa, eventual pudrata abundent cu zahar (dupa gust), dreptunghiulara si pufoasa. Doar ca in interior nu veti descoperi un gem de fructe sau o crema de vanilie sau ciocolata, ci un crenvurst cu putin mustar si ketchup, totul intr-o combinatie de gusturi si arome care ii va soca probabil pe cei care nu se asteptau la o asemenea surpriza.

  • Nimbu Mirchi Torka

    Nimbu Mirchi Torka

    Siraguri pe care veti gasi sapte ardei iuti si o lamaie sau o limeta, iar la capat un carbune sau o piatra neagra.

  • Kopi Joss, cafea si carbune

    Kopi Joss, cafea si carbune

    O cana buna de cafea fierbinte si tare, cu sau fara zahar (dupa gust), in care pui o bucata mica de carbune incandescent.

  • Sapte trucuri pentru a pastra florile proaspete mai mult timp

    Sapte trucuri pentru a pastra florile proaspete mai mult timp

    Odata puse in vaza florile nu vor rezista la nesfarsit, si dupa doar cateva zile multe dintre ele isi pierd prospetimea si frumusetea. Chiar daca nu le veti putea pastra pentru totdeauna exista cateva mici trucuri simple pentru a va bucura mai multa vreme de culorile vii.