Citeste articole din "Retete culinare / Salate"

 • Orzo cu arome mediteraneene

  Orzo cu arome mediteraneene

  Se stie ca nu toate retetele sunt la fel de gustoase, costisitoare si au acelasi nivel de dificultate. Fiecare prezinta, insa, anumite avantaje din moment ce lumea nu poate renunta cu usurinta la ele.

 • Salata libaneza Tabouleh

  Salata libaneza Tabouleh

  Tabouleh este una dintre cele mai populare salate libaneze si in ciuda numelui sofisticat, contine doar ingrediente accesibile.

 • Salata de cartofi cu macrou afumat

  Salata de cartofi cu macrou afumat

  Pestele afumat este mereu castigator printre alimente, in ce priveste gustul si aportul nutritiv, la fel si salata de cartofi. Prin urmare, ce ar putea

 • Salata cu pui, smochine si mozzarella

  Salata cu pui, smochine si mozzarella

  La prima impresie, carnea de pui, smochinele si mozzarella nu par a avea multe in comun. Reteta pe care o vom prezenta este inedita tocmai prin aceea ca uneste intr-un singur gust, aromat, ingrediente atat de diferite.

 • Coleslaw, salata traditionala americana

  Coleslaw, salata traditionala americana

  Coleslaw este salata care insoteste meniurile servite in orice fast-food din lume. Frecventa sa este atat de mare incat poporul american a ajuns sa o numere printre “mancarurile nationale”, in ciuda faptului ca denumirea vadeste originile europene, mai precis olandeze.

 • Salata simpla de castraveti cu iaurt

  Salata simpla de castraveti cu iaurt

  Salata de castraveti cu iaurt nu este altceva decat salata traditionala greceasca, cunoscuta generic sub numele de tzatziki. Iaurtul, ingredient de baza in numeroase retete mediteraneene, de capra sau de oaie, contine calciu si alti nutrienti de care organismul are nevoie in perioada sezonului estival.

 • Cum prepari cea mai gustoasa salata de fructe?

  Cum prepari cea mai gustoasa salata de fructe?

  Daca ne gandim la salata de fructe comparativ cu alte retete a caror complexitate si durata sunt superioare lucrurile par la indemana oricui. Nu ca nu ar fi asa, din punct de vedere practic, insa este de retinut totusi ca pana si la acest nivel exista secrete ce pot garanta un succes mai mare.