Citeste articole din "Retete culinare / Sosuri"

  • Vinegreta cu busuioc, parmezan si usturoi

    Vinegreta cu busuioc, parmezan si usturoi

    Un sos pentru salata daca vreti o reteta care aminteste de un pesto de calitate, putand fi folosit si pentru paste sau, de ce nu, legume la cuptor. Poate fi pastrat pentru cateva zile la frigider, intr-un borcan inchis ermetic.

  • Sos cu ghimbir si morcov

    Sos cu ghimbir si morcov

    Un sos de inspiratie asiatica, cu note picante de ghimbir, dulceata morcovilor, cu note de soia si otet de orez. Bun pentru a transforma o salata de cruditati, o farfurie cu legume sotate sau coapte, carnea de pui prajita sau pane.

  • Sos de portocala si soia

    Sos de portocala si soia

    Versatil si aromat, este un sos care imprumuta note exotice, asiatice, unei portii de orez, peste, pui pane sau legume sotate. Simplu si gata imediat, puteti ajusta cantitatile dupa gust.

  • Sos cu rom si scortisoara

    Sos cu rom si scortisoara

    Un sos cremos, dens, dulceag, cu gust puternic de scortisoara, bun pentru o portie generoasa de inghetata (si nu numai).

  • Sos dulce-acrisor

    Sos dulce-acrisor

    O reteta simpla de sos cu note asiatice, intens, cu aroma dulce-acrisoara.

  • Sos cu usturoi in stil asiatic

    Sos cu usturoi in stil asiatic

    Un sos cu arome dense, exotice, de inspiratie chinezeasca, bun pentru carne, legume, orez sau, de ce nu, pentru a completa o portie de taietei de orez.

  • Sos cu ghimbir si soia

    Sos cu ghimbir si soia

    Un sos de inspiratie asiatica, cu un gust in care se intalnesc aroma picanta a ghimbirului si dulceata amaruie de soia. Bun pentru legume, peste, pui sau carne de vita.