Citeste articole din "Retete culinare / Sosuri"

  • Sos picant cu ardei iute si usturoi

    Sos picant cu ardei iute si usturoi

    O reteta pentru un sos foarte picant, pe placul celor care vor ca mancare sa fie cat mai iute cu putinta. Puteti creste sau micsora cantitate de ardei iuti folositi.

  • Sos fierbinte de portocale

    Sos fierbinte de portocale

    Un sos de inspiratie asiatica, aromat si dulce-acrisor, bun pentru retete cu orez, legume fierte sau coapte, carne de pui sau porc, etc.

  • Sos de masline in stil mediteranean

    Sos de masline in stil mediteranean

    Bun pentru o gama larga de retete, carora le da o savoare de inspiratie mediteraneana, este un sos usor de pregatit acasa, pentru care veti folosi masline mari, aromate si delicioase.

  • Sos dulce-picant cu ardei iute si otet

    Sos dulce-picant cu ardei iute si otet

    O reteta pentru un sos in care gustul dulce intalneste iuteala ardeilor (alegeti soiul preferat). Perfect pentru cei care prefera mancarea picanta si care vor o schimbare fata de sosurile clasice. Gata in scurt timp, poate fi pastrat la frigider, intr-un recipient inchis ermetic, pentru 3-4 saptamani.

  • Sos cu lamaie si avocado

    Sos cu lamaie si avocado

    Un sos delicios, cu note exotice, pentru salate si peste, dar si pentru o portie de legume gratinate sau fierte.

  • Sos cald de ananas

    Sos cald de ananas

    Bun pentru deserturi diverse, inghetata, placinte sau, de ce nu, pentru o da note exotice, tropicale, unei bucati de carne de pui sau porc, este un sos relativ usor de pregatit, dulce si aromat. Poate fi folosit ananas proaspat sau pentru o aroma mult mai dulce ananas la cutie.

  • Sos de portocale

    Sos de portocale

    Un sos dulce-acrisor pentru salate sau carnea de pui (daca va plac aromele neobisnuite) sau, de ce nu, pe un desert sau o portie de inghetata. Poate fi pregatit si intr-o varianta usor picanta.

  • Vinegreta cu busuioc, parmezan si usturoi

    Vinegreta cu busuioc, parmezan si usturoi

    Un sos pentru salata daca vreti o reteta care aminteste de un pesto de calitate, putand fi folosit si pentru paste sau, de ce nu, legume la cuptor. Poate fi pastrat pentru cateva zile la frigider, intr-un borcan inchis ermetic.


Warning: fopen(cache/892127f37d0ea13ae24b545d848b93d9) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139