
Vinegreta cu lamaie si mustar
O reteta clasica de sos bun pentru friptura de pui, peste sau legume la cuptor.
O reteta clasica de sos bun pentru friptura de pui, peste sau legume la cuptor.
O reteta usor de pregatit in doar cateva minute, iar rezultatul este un sos bun pentru carnea de porc sau pui, pentru vita, pentru chiftele sau crenvursti, versatil, aromat si gata imediat.
Un sos clasic, bun pentru paste sau chiftele. Puteti pune mai mult ardei iute sau deloc pentru un sos dulce.
Un sos clasic, pe care il puteti pregati destul de usor si acasa daca v-ati plictisit de variantele disponibile in magazine.
O reteta picanta si aromata, care poate fi mai iute sau mai putin iute, dupa gust, cu ardei, rosii, verdeata si aroma aparte a busuiocului. Este un sos ce poate fi folosit pentru carne, legume sau chiar pentru o portie de paste.
Un sos consistent si cu aroma complexa, bun pentru paste dar o alegere indrazneata si pentru felurile de carne sau legume la cuptor. Poate fi folosita bere bruna sau blonda, dupa preferinta.
Un sos dulceag, gata imediat, recomandat pentru carne, crenvursti, legume sotate.
Un sos cremos, cu gust usor picant si note de nucsoara, recomandat pentru fripturile de vita sau porc.
Un sos facut in casa pe care il puteti pune pe inghetata, pe torturi in loc de glazura sau pe o o prajitura pufoasa.
Un sos aromat si usor, gata pentru salate, legume sotate, fripturi de pui, versatil si plin de savoare.