Gradinamea.ro Homepage Adauga la favorite Seteaza homepage
Demo magazin virtual Publicitate:

Citeste articole din "Totul despre gradina"

Rapini Rapini Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.

Bame Bame Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.

Tomatillo Tomatillo Din aceeasi familie cu rosia, ramane in topul popularitatii in special in Mexic, fiind exportat in intreaga lume, foarte apreciat de cei care prefera arta culinara mexicana sau pur si simplu un gust mai aparte.

Papaya Papaya Papaya, fruct originar din America centrala si zona de nord a continentului sud american, se cultiva in prezent in majoritatea tarilor cu clima tropicala, Brazilia, India, Africa de sud, Sri Lanka sau Filipine. Papaya este un fruct bogat in vitamina C si vitamina A.

Pomelo, benefic pentru raceli Pomelo, benefic pentru raceli Pomelo este bogat in vitamina C. Contine luteina, betacaroten, potasiu, fier, magneziu si calciu. Sa nu uitam vitaminele B1, B2, B3, B5 si B9.

Fructe exotice - Cherimoya Fructe exotice - Cherimoya Cherimoya este unul dintre fructele exotice vulnerabile la transport, motiv ce determina un export mai scazut.

Cartofi in Gradinile Tuileries Cartofi in Gradinile Tuileries In 1795, In Franta, intr-o perioada dificila in istoria sa, cartofii au fost cultivati inclusiv in Gradinile Tuileries.

Ardei chilli, istorie si proprietati Ardei chilli, istorie si proprietati Capsaicina, substanta care ofera iuteala ardeilor, impreuna cu alte substante, formeaza un anestezic foarte eficace. Acesta afecteaza doar celulele nervoase sensibile la durere si le opreste sa transmita semnale catre creier.

Energia roadelor Energia roadelor Decor. Prin piata intr-o zi de toamna.

Protectie naturala impotriva daunatorilor Protectie naturala impotriva daunatorilor Stiati ca unele flori si ierburi aromatice ofera protectie naturala legumelor dumneavoastra?