Citeste articole din "Legume si fructe"

 • Bamele, un izvor de sanatate

  Bamele, un izvor de sanatate

  Indiferent daca unii oameni sunt incantati de gustul lor, iar altii din contra, nu le-ar include in alimentatie niciodata din cauza aromei specifice, bamele vor continua sa se numere printre cele mai sanatoase fructe.

 • Plantele lui septembrie. Agrisul

  Plantele lui septembrie. Agrisul

  Agrisul (Ribes uva-crispa) este un arbust din familia Grossulariaceae inalt de 60-150 cm care are fructe ovoidale de culoare verde, galbuie sau rosiatica.

 • Proprietatile curative ale fructelor

  Proprietatile curative ale fructelor

  Utilizate frecvent de-a lungul timpului, in alimentatia noastra zilnica, fructele detin o serie semnificativa de proprietati curative asupra organismului nostru:

 • Legume hranitoare de vara

  Legume hranitoare de vara

  Stim cu totii ca un stil de viata sanatos include alimente bogate in substante nutritive. De aceea, legumele se numara printre alimentele de vara recomandate pentru un meniu cat se poate de usor de-a lungul intregii zile.

 • Legume perene. Tarhonul

  Legume perene. Tarhonul

  Plantele perene sunt sunt acelea care se seamana o singura data si isi desfasoara ciclul de vegetatie pe mai multi ani.

 • Fructe sanatoase de vara

  Fructe sanatoase de vara

  Mentinerea unei diete sanatoase si pe timp de vara este la fel de necesara ca in oricare anotimp. Vara, fructele si salatele sunt prezente in alimentatia de zi cu zi, contribuind la hranirea organismului nostru, dar si la pierderea kilogramelor in exces.