Citeste articole din "Legume si fructe"

 • Ridichile

  Ridichile

  Ridichea, planta radacinoasa inrudita cu conopida, broccoli si varza de Brussel, a inceput sa fie intaia oara cultivata pe teritoriul actual al Chinei.

 • Trufele – diamantele negre

  Trufele – diamantele negre

  Trufele fac parte din categoria cu cele mai scumpe alimente ale lumii, iar in sezonul cand acestea rasar in regiunea din sudul Frantei - Drome Provencale - incepe febra cautarii.

 • Cateva motive pentru a manca spanac

  Cateva motive pentru a manca spanac

  Spanacul a capatat in ochii copiilor o aura eroica, fiind cel care oferea personajelor din desene animate forta sa invinga intotdeauna raul. In viata de zi cu zi lucrurile se petrec mai discret, si totusi la nivel celular au loc adevarate minuni care intrec adesea si puterea imaginatiei noastre.

 • Fructe sanatoase

  Fructe sanatoase

  Intr-un mediu tot mai nociv, inconjurati fiind de gaze cu efect de sera, praf si poluare sonora, stresul urca pana la cote maxime fara sa ne dam seama.

 • Soiuri de struguri pentru vinuri albe

  Soiuri de struguri pentru vinuri albe

  La stabilirea soiurilor de struguri destinate obtinerii vinului se are in vedere ca acestea sa fie de mare productie, rezistente la temperaturi scazute, sa asigure produse superioare si vinuri cat mai complete, aromate si echilibrate.